descalcificador sense sal

Descalcificador sense sal

El descalcificador sense sal és la solució més segura i tolerant amb el medi ambient per a l'estalvi energètic i de l'aigua ja que, neutralitza la calç impedint incrustacions en canonades i altres instal·lacions, com calderes, escalfadors, rentadores i molts altres electrodomèstics.

Categoria:

descalcificador aigua sense sal

Descalcificador sense sal ScaleBuster

La solució alternativa, ecològica i econòmica per al tractament contra la calç, l’òxid, la corrosió i el risc de la contaminació per legionel·la. El descalcificador sense sal ScaleBuster s’instal·la a l’entrada general del seu pis, casa, habitatge o comunitat de veïns, ocupant tan sols un mínim espai i sense cap tipus de manteniment.

El estalviar energia, minimitzar les operacions de manteniment, augmentar la vida útil dels aparells i el baix preu ScaleBuster, són suficients arguments de pes per aconseguir a curt termini una ràpida amortització.

La calç a l’aigua

La principal queixa que expressen els consumidors, en termes de comoditat, a l’usar l’aigua de l’aixeta és la calç. En efecte, la calç afavoreix els següents problemes:
 • L’aparició de dipòsits de calç a les instal·lacions sanitàries de l’habitatge, (lavabos, aixetes, dutxes).

 • Inconvenients per a la higiene: sequedat i picors a la pell i en el cuir cabellut.

 • Incrustació en resistències de generadors d’aigua calenta (calderes i escalfadors d’aigua), rentadora, rentavaixelles i en totes les nostres canalitzacions.


La solució:

Controlar per mitjà del descalcificador ScaleBuster la formació de la calç dura i adherent modificant la seva estructura cristal·lina i conservant al mateix temps totes les qualitats minerals de l’aigua que són essencials per a la nostra salut.

Com funciona un descalcificador sense sal?

El descalcificador sense sal ScaleBuster funciona de la següent manera: Els ions de calci i magnesi, es transformen en cristalls no adherents i no incrustants, els quals es van eliminant amb el pas de l’aigua. Aquesta conversió de transformació té un percentatge superior al 99%, actualment la més elevada del mercat utilitzant aquesta avançada tecnologia.


El disseny del descalcificador d’aigua sense sal Ion ScaleBuster està concebut per provocar la sortida arremolinada de l’aigua, posseeix així, discos i càmeres de turbulència que juntament amb els orificis dels canals que el travessen són el focus de fenòmens termodinàmics que participen eficaçment en la precipitació de la calç.

La cèl·lula electrolítica creada pel zinc i el cos de la unitat permet en presència d’aigua, assegurar una tensió de 1V a l’interior del reactor. Aquesta tensió influirà de manera predominant a la transformació del calci en aragonita inofensiva.

El descalcificador d’aigua ScaleBuster empra l’electròlisi galvànica, l’energia electrostàtica i microcavitación per poder precipitar els ions de calci i magnesi sota forma d’aragonita (vidres no adherents de la calç) per impedir la formació de dipòsits de calç a les nostres canonades, vàlvules i en generadors de calor.

Cost addicional d’energia vinculat amb els dipòsits de calç

consum cal energiaUna capa de 3 mm de calç en un intercanviador de calor (peça fonamental en una caldera), implica un augment del 20% del consum d’energia. Amb la nostra solució ION.SCALEBUSTER, obtindrà un estalvi molt substancial gràcies a l’eliminació d’aquests dipòsits.

Aquest procés totalment mediambiental ofereix l’oportunitat de contribuir a la disminució del consum energètic i l’eliminació d’additius químics, aconseguint alhora una gran reducció en el manteniment dels seus aparells.

La tecnologia

El millor de la tecnologia del descalcificador sense sal Ion.ScaleBuster:

 • Eficaç qualsevol que sigui la duresa de l’aigua.

 • No necessita alimentació elèctrica.

 • No magnètic, no electrònic.

 • Sense utilitzar sal, sense productes químics, no genera abocaments tòxics.

 • Resisteix temperatures de fins a 90° C.

 • Permet controlar el creixement bacterià.

 • Resistent al clor i als ions clorurs (sal).

 • Percentatge de transformació de la calç dura en calç suau superior al 99%.

Resultats

Amb l’ús del descalcificador ScaleBuster obtindrà nombrosos resultats:

 • Canonades netes i protegides per molt temps.

 • Instal·lacions lliures de calç i corrosió.

 • Millor rendiment d’aparells sanitaris i calderes.

 • Major durada de vida útil d’aparells domèstics.

 • Augment del flux d’aigua en les canonades.

 • Reducció de les despeses en sal i productes químics.

 • Reducció en el manteniment de les aixetes.

protecció total
canonades sense cal

Salut

Ion.ScaleBuster evita els problemes de la calç sense eliminar els minerals essencials que la componen (el calci i el magnesi) necessaris per a la seva salut, permetent eliminar metalls pesants per mitjà de vies naturals. Afavoreix la hidratació cel·lular i manté anivellat el pH de l’aigua.

RECORDI:
CALIZA = CALCI I MAGNESI BONS PER A LA SALUT


minerals aigua
Descalcificador modelo doméstico
descalcificador domèstic models
Models Caudal lts/h Conexión
ISB (D03) 50 1/2″
ISB (D06) 200 1/2″
ISB (D07) 410 1/2″
ISB (D15) 570 1/2″
ISB (S20) 1830 3/4″
ISB (H20) 1830 3/4″
Descalcificador domèstic per:
 • Descalcificador per a pisos.

 • Descalcificador per a comerços petits.

Disposem del descalcificador domèstic designat per oferir solucions a una casa, pis, o habitatge unifamiliar, amb cabals des de 0,50 a a 6 m³ per a habitatges d’1 a 8 habitants. Aquest descalcificador domèstic protegeix totes les canonades, sanitaris i electrodomèstics de l’agressió de la calç, aconseguint que aquesta no es torni a incrustar i impedint l’òxid i la corrosió.
També, gràcies a ScaleBuster, aconseguirà un considerable estalvi d’energia en tota la seva vivenda i en equips connectats com per exemple en escalfadors d’aigua, calderes, calefacció, etc.
Un dels principals despeses que té un habitatge és sens dubte la despesa d’energia que s’utilitza quan escalfem aigua, amb el descalcificador ScaleBuster aconseguirà aprofitar el 100% d’aquesta energia a l’desincrustar la calç en la seva instal·lació i tot això gràcies a un equip eficient i sense manteniment, un descalcificador sense sal, sense malbaratament d’aigua, sense electricitat i sense recanvis.

Dubtes, assessorament i consulta de preus

* Camps obligatoris

Si us plau escrigui el seu nom
Si us plau escrigui el seu telèfon
Si us plau escrigui el seu correu
Si us plau escrigui una població
Si us plau escrigui el seu Codi postal
Assessorament o consulta de preus

MENÚ DE NAVEGACIÓ

TERRASSA - 937 88 34 22
TIENDA - 626 19 53 44
MÒBIL - 626 19 53 44