Osmosis inversa

Osmosis inversa Compacta

Equip de osmosis inversa compacta de gran producció, eficiència energètica, i un elegant disseny, pensat per a instal·lar sota la pica. Un dels equips d'osmosis més venuts al mercat per qualitat i preu

Osmosis inversa OsmoNoa

OsmoNoa, una màquina de osmosis inversa moderna i senzilla d'usar, que fa servir una tecnologia molt avançada, garantint les millors prestacions en un equip d'osmosis molt compacte, de gran potència i alta qualitat.

Osmosis inversa Ecology

Ecology és un gran equip de osmosis inversa domèstica d'alta gamma. Està compost per 5 etapes de filtració, un elegant disseny, acurada presentació i molt econòmic per a la producció d'aigua amb mineralització dèbil.

Osmosis inversa Osmonature

Osmonature, equip osmosi compacta de flux directe (sense dipòsit d'acumulació), gran potència i filtració, programador i sistema de doble membrana que ofereix aigua osmotitzada de manera directa i gran cabal.

Osmosis inversa OsmoDirect

OsmoDirect és un gran equip de osmosis de flux directe de gran cabal, molt complet i econòmic enfront d'altres sistemes, amb el qual podràs obtenir una aigua d'alta qualitat per beure, cuinar i regar les plantes.

Osmosis inversa Iosmosis

Iosmosis és un equip de osmosis de flux directe avançat, alta tecnologia i disseny ultra prim sense dipòsit d'acumulació, que garanteix aigua d'absoluta qualitat, aquesta osmosi està pensada per a ubicar-la en espais petits.

Osmosis inversa TDSBlack

La osmosis inversa TDSBlack de 5 etapes ha estat fabricada amb estrictes estàndards de qualitat per obtenir una aigua més neta, més saludable i amb millor sabor, ve equipada amb bomba de pressió i mesurador TDS en Lcd.

Osmosis inversa SAPPHIRE

La nostra gran màquina de osmosis inversa SAPPHIRE d'alta tecnologia et permetrà en tot moment disposar d'aigua pura i fresca d'immillorable qualitat a casa teva amb tots els beneficis que això comporta.

Osmosis inversa 5 etapes amb bomba

Amb la osmosis inversa 5 etapes amb bomba, la seguretat en l'aigua del seu habitatge està garantida, aquest maquina de osmosis ha estat fabricada amb estrictes normes de qualitat per assegurar aigua neta, sana i de gran sabor.


MENÚ DE NAVEGACIÓ

TERRASSA - 937 88 34 22
TIENDA - 626 19 53 44
MÒBIL - 626 19 53 44